Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fitness Zetten

Fitness in Zetten begint bij Living Healthy. Bij Living Healthy is de fitnessruimte ingedeeld in verschillende delen. Er is een deel Cardio, ‘normale’ krachtapparaten, Plate loaded apparaten en een gedeelte voor vrije oefeningen.

De cardiozone is een lange rij met apparaten waarop je voornamelijk je uithoudingsvermogen kan trainen. Denk het aan: loopbanden, fietsen, crosstrainer, roeiapparaat etc.

De ‘normale’ krachtapparaten zijn vaste apparaten die werken met steekgewichten. Vaste apparaten zijn machine die een beweging maken om een of meerdere spieren te trainen. Deze machine kan 1 bepaalde beweging maken waardoor dat ook de enige oefening is die je erop uit kunt voeren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld oefeningen met stangen en dumbells waarbij je zelf je bewegingen moet controleren. De term steekgewichten staat voor een stapel gewichten waarbij je ergens in die gewichten een pin steekt waardoor je voor jezelf een goed gewicht uitkiest om mee te trainen.

De plate loaded apparaten zijn apparaten die je met gewichtsschijven kan verhogen. Ook worden in deze zone gebruik gemaakt van dumbells en stangen. Hiermee doe je trainingen waarbij je ook meer verschillende spieren tegelijkertijd zal trainen.

In het vrije fitnessdeel van Living Healthy te Zettenis er met name de mogelijkheid tot het doen van oefeningen met bijvoorbeeld een kettlebelt of matje.

Mocht je nu door de bomen het bos niet zien, dan zijn wij er om jou te helpen om verantwoord te kunnen fitnessen in Zetten. We kunnen een voor jou op maat gemaakt schema maken en deze ook samen met jou doornemen. Hierbij hoef je dus niet zelf te bedenken wat je gaat doen. Alles word voor je uitgeschreven en uitgelegd. We zullen eerst het een en ander met je gaan doorspreken met betrekking tot jouw persoonlijke wensen en op basis daarvan maken we een trainingsschema. Hier worden geen extra kosten voor berekend.

Milon Cirkel

Wat ons onderscheidt van andere sportscholen is de Milon-cirkel. De Milon Cirkel bestaat uit 12 volautomatische fitnesstoestellen om effectief je conditie én krant te kunnen verbeteren. In slechts 35 minuten per training komen alle spiergroepen aan bod.

Met de Milon Cirkel kun je eenvoudig werken aan je algehele gezondheid.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.