Milon Cirkel Zetten

Wat Living Healthy uniek maakt ten opzichte van andere sportscholen is de Milon cirkel. De Milon Cirkel is bedacht door een Duitse fysiotherapeut en sportwetenschapper. De cirkel bestaat uit 12 moderne fitnesstoestellen voor het effectief verbeteren van kracht en conditie. In een vaste volgorde voer je de oefeningen in het circuit uit op 8 toestellen. Het circuit wordt centraal gestuurd, iedereen draait daardoor tegelijk door. Voordeel hiervan is dat je bij de start zo in kunt ritsen, waardoor je nooit hoeft te wachten. Het andere grote voordeel is dat je in 35 minuten een volledige training hebt afgewerkt.

Voor wie is de Milon Cirkel

Doel / resultaat

Het maatschappelijk doel van Milon is om mensen fit en vitaal te maken én te houden.

Het resultaat zal zijn:

Het bijzondere aan de Milon toestellen is altijd de ideale posities innemen van elke individuele sporter doordat elk toestel door onze trainer wordt ingesteld op je eigen lichaam en eventuele beperkingen. Er is dus geen tijdverlies doordat apparaten steeds opnieuw ingesteld moeten worden. Tevens zal het apparaat ervoor zorgen dat je de juiste houding aanneemt en je de oefeningen op een juiste manier uitvoert. Trainen op de Milon Cirkel van Living Healthy te Zetten is dus heel veilig en voor iedereen geschikt.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.