Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Groepslessen Zetten

Living Healthy heeft een divers aanbod aan groepslessen. Hieronder vindt u de verschillende lessen die wij aanbieden met een korte beschrijving daarvan.

BBB (buik, benen & billen)

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts 3 kwartier tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken. 

BBB low impact

Voor degene die de BBB les te pittig ervaren is er ook een variant. De BBB low-impact les is eigenlijk hetzelfde als een normale BBB les alleen dan een versnelling lager waardoor het niveau om in te stappen iets toegankelijker is.

Bodypump

Bodypomp is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Goede muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze helpen je om de resultaten te behalen.

Bodystep

Bodystep is de conditionele workout die je een energiek en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, opzwepende muziek en professionele instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht.

Bodybalance

Bij bodybalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je maakt eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. Bodybalance is een geweldige aanvulling op alle andere sporten. De variatie in bodybalance zorgt er ook voor dat mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

Buikspiertraining

In een buikspiertraining zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slankere taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Tijdens de buikspiertraining krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen die je doet tijdens de buikspiertraining hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen niveau. Onze instructeurs zullen je helpen bij het perfectioneren van de techniek.

Yoga

Drukke periode? Stress? Spierpijn? Aan het piekeren? Slaapproblemen? Extraatje verdiend? Gun jezelf rustgevende aanraking en/of aandacht voor jouzelf. Als je lijf kan ontspannen, kun jij dat ook. En als jij je kunt ontspannen kan je lijf dat ook.

Je functioneert beter met een hersteld lichaam, en een tot rust gekomen geest.

Yoga is een heerlijke, ontspannen manier om je lichaam wekelijks een goede opknapbeurt te geven.

Yoga is geschikt voor jong en oud, omdat iedereen de oefeningen naar eigen kunnen doet.

Je hoeft niets te presteren.

Heb je lichamelijke beperkingen?

Dan doe je de oefeningen met een aanpassing die Marja ter plekke voor je bedenkt.

Je ademhaling staat bij Marja centraal. Een goede manier van ademhalen is niet alleen het startpunt voor een gezonder lijf. Je komt, in combinatie met de bewegingen, op een eenvoudige manier bij je

nulpunt energie.

Karate

In Living Healthy geven we lessen in de full-contact karate stijl “Ashihara karate”. Ashihara combineert traditionele karate technieken met vastpakken, korte clinches en take-downs en is daardoor een dynamische stijl die zich op realisme, zelfverdediging en effectiviteit. In de lessen gebruiken we vele verschillende oefeningen om conditie, coördinatie, concentratie, discipline en doorzettingsvermogen te trainen. Er zijn lessen voor jong (vanaf ongeveer 7 jaar) en oud, iedereen is welkom! 

Kickboksen – zaktraining of sparren

Functionele bokslessen voor iedereen. De zaktrainingen zijn ontwikkeld om te boksen zonder fysiek contact en dat alles op een stevige beat. Met kickboksen train je coördinatie, kracht en conditie en werk je aan je zelfvertrouwen.

  • Een boksconditie les.
  • Boksen op een toegankelijke manier.
  • Lessen op pads of op bokszakken.
  • Boks- en kickbokslessen
  • Lessen niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen.

De dinsdagavondles is een spartraining waar je dus ook met contact traint. Hier staat een ervaren trainer voor de groep die alles in goede banen leidt. Bij deze les is een tok, scheenbeschermers, handschoenen en bandage verplicht.

 

Xcore

De Xcore workout traint je hele lichaam tijdens een 45 minuten durende HIT workout  met de Xco-trainer. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij de dynamische Xcore  oefeningen die niet alleen je core, maar ook je conditie verbeteren. Daarnaast verbrandt je ook nog eens veel calorieën. De verschillende formaten van de Xco-trainer zorgen ervoor dat zowel beginners als gevorderden uitgedaagd worden.

Virtuele lessen

Groepslessen bij Living Healthy Zetten zijn alleen vaak ’s ochtends en ’s avonds, omdat dan de meeste mensen komen sporten. Maar mocht je midden op de dag willen sporten, en ook mee willen doen aan een groepsles, dan zijn virtuele lessen een mooie oplossing. Zo kun je toch meedoen aan een groepsles, hoeveel mensen er ook zijn.

Laagdrempelige opstap
Virtuele lessen zijn ook ideaal als je graag aan een groepsles mee zou willen doen, maar je het nog nooit eerder gedaan hebt en de drempel toch een beetje hoog vindt. Bij een virtuele les kun je mooi daarna bij een échte groepsles direct goed mee kunt doen. Virtuele lessen zijn zo naast een intensieve workout ook een mooie laagdrempelige opstap naar die groepslessen toe.

Een mooie aanvulling
We zien onze virtuele sportlessen vooral als een mooie aanvulling op het totale aanbod van groepslessen. Dat aanbod gaat ook helemaal nergens naartoe. Dankzij virtuele lessen kun je ook in de daluren meedoen een les volgen zonder dat er op dat moment een trainer aanwezig is. De virtuele lessen zijn ook in te plannen wanneer het jou uitkomt.

Een breed aanbod
Je kunt bij vrijwel alle groepslessen ook aan een virtuele versie meedoen. Of je nu gaat voor Bodypump, Bodystep, RPM of een andere les die wij aanbieden: een virtuele les laat je zweten op een manier die jou uitkomt, op een tijdstip dat jou uitkomt.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.