Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Over ons

Living Healthy, Dé Sportschool van zetten

Living Healthy is een sportschool die is opgericht in November 2008. Hiervoor was Living Healthy bekend als Aaras sportcentrum wat al sinds 1995 in Zetten te vinden is.

Living Healthy heeft als belangrijkste pijler dat wij een sportschool zijn die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het maakt bij ons niet uit wat jouw persoonlijke doelstelling is. Wil je nu afvallen, sterker worden, sociale contacten opdoen of heb je een andere doelstellingen? Wij proberen iedereen op een zo goed mogelijke manier te helpen met het behalen van doelen.

Ook is bij ons gezelligheid en een ‘thuiskomen’ erg belangrijk. We willen de drempel om de sportschool binnen te komen zo laag mogelijk houden voor iedereen. Hierbij vinden wij het erg belangrijk om vaste gezichten te hebben in onze sportschool te Zetten. Over het algemeen werken onze instructeurs voor langere tijd bij ons waardoor je ook vaak dezelfde gezichten ziet en je vaak vaste aanspreekpunten krijgt.