Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gewichtsconsulent Zetten

Samen werken aan een gezond gewicht en een gezonde leefstijl!

Wie wil er nou niet op een gezonde manier doelgericht kilo’s kwijt raken en dit resultaat behouden? Ik heb inmiddels een paar jaar ervaring in het succesvol begeleiden van mensen met overgewicht. In mijn aanpak draait het om jou, jouw eetgewoontes, jouw leefstijl en vooral… jouw afslankoverwinning.

 

Daarnaast als emotie-eten specialist vind ik het belangrijk om vanuit jouw eigen kracht te ontdekken waar je nu werkelijk behoefte aan hebt en ben ik van mening dat dit uiteindelijk zal leiden tot een (blijvend) positief resultaat. Dit stimuleren doe ik dan ook met veel passie en plezier.  

Mijn naam is Jeanet Verschuur en sinds 2018 ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent, professioneel voedingscoach en therapeut in emotie-eten. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en geef aan gezonde volwassenen met gewichtsproblemen voedings- en beweegadviezen.

Je start altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats en zal ik vragen naar eventueel medicijngebruik en gezondheidsvragen. Er zullen enkele metingen plaatsvinden, waaronder je Body Mass Index (BMI) en vetpercentage! Samen met jou zoek ik naar de oorzaak van je over- of ondergewicht en werk van daaruit aan oplossingen. Heel praktisch en passend bij jouw leven. Daarbij volg ik de richtlijnen van de Gezondheidsraad.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kunnen mijn consulten vergoed worden (vraag dit na bij jouw zorgverzekering of kijk op mijn website onder “vergoedingenoverzicht”).

Ben je nieuwsgierig geworden en durf je vandaag dan toch die stap te zetten? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Mijn emailadres is: mijngewichtsconsulentoverbetuwe@outlook.com maar uiteraard kan dit ook bij jouw coach of aan de balie bij Living Healthy.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.