Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sportschool Heteren

Sportschool Heteren: bewegen met effect in sfeerrijke omgeving

Naar de sportschool regio Heteren? Kom naar Living Healthy in Zetten. Wil je werken aan je kracht, fitheid, conditie en balans? Maar ben je niet zo’n sportschooltype? Bij Living Healthy voel ook jij je op je gemak, onze fitness is er voor iedereen. Bij Living Healthy train je in huiskamersfeer. Naast het aanbod in sport en beweging kun je bij ons ook terecht voor voedingsadvies en fysiotherapie. Zo vind je bij ons alles op het gebied van gezond en fit leven. Overtuig jezelf en profiteer nu van onze  gratis proefweek.

Milon Cirkel, fit in 2x 35 minuten per week

Topfit en toch slechts twee keer per tien dagen 35 minuten trainen. Het kan met het trainingsprogramma op de Milon Cirkel van Living Healthy sportschool voor Heteren en omgeving. De twaalf volautomatische Milon-toestellen stellen zich snel compleet in op jouw lichaam en trainingsprogramma, zodat je binnen een paar seconden aan de slag kunt. Dit gebeurt aan de hand van jouw persoonlijke chipcard. Hiermee verzamel je ook alle gegevens van jouw trainingen. Deze data kunnen onze trainers gebruiken jouw vorderingen te volgen en jou te adviseren en begeleiden om je doelen te halen.

Kracht & cardio fitness Heteren

Loopbanden, stairmasters, steppers, roeiers, fietsen, plate loaded toestellen en dumbbells. Je vindt ze allemaal in de rijk uitgeruste fitnessruimte van onze sportschool voor Heteren en omgeving. Op onze moderne fitnessapparatuur voor kracht en cardio fitness training doe je workouts op je eigen niveau. Je krijgt hierbij begeleiding en advies van onze enthousiaste, kundige en ervaren trainers, waarvan er altijd minstens één aanwezig is.

Groepstrainingen bij sportschool Heteren

Je kunt bij Living Healthy terecht voor een ruime variatie in groepslessen. Het aanbod is bijzonder gevarieerd, met onder meer BBB, bootcamp, buikspiertraining, X-Core, Bodybalance, Bodypump, Bodystep, karate en kickboksen. Karatetraining is bij Living Healthy een techniektraining voor kracht, balans en uithoudingsvermogen. De groep karateka’s verzorgt bovendien af en toe op eigen initiatief activiteiten. Kickbokstrainingen zijn er in twee vormen: als training met een sparringpartner en als techniektraining.

Groepstrainingen individueel volgen

Wil je onze groepstrainingen liever individueel volgen? Of kun je er een keer niet bij zijn? Dan is het mogelijk om de training later aan de hand van filmbeelden te doen. Dat kan in onze fitness voor Heteren op grootbeeldscherm of thuis via internet. Zo hoef je geen training te missen.

Personal training bij sportschool Heteren

Geef je persoonlijke fysieke en mentale ontwikkeling een boost met personal training van Living Healthy! Jouw eigen personal trainer blijft je vol enthousiasme en op vakbekwame wijze stimuleren en motiveren om jouw persoonlijke doelen te halen en bij te stellen. Daarbij zijn jouw persoonlijke trainingsschema’s volledig toegespitst op jouw situatie, mogelijkheden, eventuele beperkingen en doelstellingen. Jouw personal trainer kent jou, weet wat je doelen en drijfveren zijn en hoe hij jou optimaal kan motiveren. Sporten met maximaal effect, dat is personal training bij Living Healthy sportschool voor Heteren en omgeving.

Fysiotherapie Heteren bij Living Healthy

Reflex Fysiotherapie heeft een eigen praktijkruimte bij Living Healthy. Hier verzorgen de fysiotherapeuten diverse soorten therapeutische behandelingen, zoals:

  • reguliere fysiotherapie
  • sportfysiotherapie
  • manuele therapie
  • kinderfysiotherapie
  • geriatrische fysiotherapie
  • oefentherapie
  • arbeidsfysiotherapie
  • trigggerpointtherapie
  • dry needling
  • Mulligan

 Reflex Fysiotherapie staat hierbij in nauw contact met onze trainers en coaches. Met elkaar bieden zij een compleet bewegings- en voedingsprogramma waarmee jij gezond, fit en slank wordt en blijft.

Afvallen en slank blijven in Heteren

Met het afvalprogramma Body Support van sportschool Living Healthy in Zetten kun je afvallen zonder hongergevoel. Je gebruikt geen shakes, poeders of andere ‘wonderproducten’. Sterker nog, je gaat waarschijnlijk zelfs wat meer eten. En je eet ook nog eens wat je lekker vindt, je nieuwe eetpatroon lijkt heel veel op wat je gewend was te eten, ook als je vegetarisch bent of een dieet volgt omdat je bijvoorbeeld een voedselallergie hebt. Je eet gewoon lekker, voedzaam, puur en gezond. Klinkt het bijna te mooi om waar te zijn?  Ervaar het zelf en laat je verrassen!

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.