Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sportschool Randwijk

Sportschool Randwijk: haal snel en blijvend je doelen bij Living Healthy

De sportschool voor Randwijk en omgeving is Living Healthy in Zetten. Hier haal je snel en blijvend je doelen, wat die ook zijn. Wil je fit of sterker worden? Meer conditie opbouwen? Afvallen in Randwijk? Living Healthy is een laagdrempelige fitness voor iedereen. Wat je leeftijd, sekse en doelstelling ook is, bij Living Healthy werk je eraan in een ontspannen huiskamersfeer. Ons aanbod in sporten, bewegen, voeding en begeleiding is zeer  gevarieerd: van zelfstandig fitnessen tot personal training en van fysiotherapie tot voedingsadvies: je vindt het bij Living Healthy. Ervaar het nu zelf tijdens een gratis proefweek!

Milon Cirkel, fit in 2x 35 minuten per week

Met de Milon Cirkel van Living Healthy train je jezelf fit in slechts twee workouts van 35 minuten per week of zelfs tien dagen. Op onze twaalf toestellen tellende Milon Cirkel train je snel en afwisselend. De zes krachttoestellen en zes cardio-fitness-toestellen in onze sportschool voor Randwijk en omgeving vormen een uitdagend, gevarieerd trainingscircuit. Elk toestel stelt zich volledig automatisch in op jouw lichaam zodra je jouw persoonlijke chipcard bij de lezer houdt. Geen gedoe met instellingen dus, maar korte, intensieve workouts die enkel afgewisseld worden door het wisselen van toestel. En aan de hand van de data die jouw chipcard verzamelt over je verrichtingen, monitoren onze trainers jouw vorderingen aan de hand van jouw persoonlijke doelstellingen. Je krijgt advies en begeleiding om je doelen te halen.

Kracht & cardio fitness Randwijk

In de rijk uitgeruste fitnesszaal van onze sportschool vind je volop moderne fitnessapparatuur voor krachttraining en cardio fitness, zoals loopbanden, stairmasters, step-, fiets- en roeitoestellen, plate loaded toestellen en dumbbells. Zo kun je op je eigen niveau trainen hoe lang en wanneer je maar wilt. Er zijn bij Living Healthy altijd trainers aanwezig die je kunnen je kunnen adviseren en begeleiden bij de opbouw en uitvoering van jouw workouts en het samenstellen van een effectief programma voor kracht en cardio training.

Groepstrainingen bij sportschool Randwijk

Living Healthy biedt een breed en gevarieerd aanbod groepslessen met onder meer  BBB, bootcamp, buikspiertraining, karate, kickboksen, X-Core, Bodybalance, Bodypump en Bodystep. Al onze groepstrainingen kun je bovendien individueel volgen wanneer jij maar wilt. Filmopnames van de training kun je in onze sportschool voor Randwijk bekijken op grootbeeldscherm en thuis via internet. Kun je er een keer niet bij zijn, dan hoef je dus niks van je training te missen. Kickbokstrainingen verzorgen wij met sparringpartner of als individuele techniektraining in groepsverband. Ook karatetraining is een groepsgewijze techniektraining. De karategroep verzorgt bovendien regelmatig eigen activiteiten.

Personal training bij sportschool Randwijk

Een individueel programma met schema’s die volledig zijn toegespitst op jouw situatie, mogelijkheden, eventuele beperkingen en doelstellingen. En trainingen met één op één begeleiding door je eigen personal trainer die je kent, weet wat jou drijft en hoe hij jou het best kan raken. Dat is personal training bij Living Healthy sportschool voor Randwijk en omgeving. Laat je verrassen door het effect van personal training met je eigen enthousiaste coach die je blijft inspireren en motiveren om je doelen te halen en bij te stellen.

Fysiotherapie Randwijk bij Living Healthy

In hun eigen praktijkruimte in onze sportschool voor Randwijk en omgeving werken de fysiotherapeuten van Reflex Fysiotherapie. Zij verzorgen hier een breed aanbod in therapeutische behandelingen, onder meer

  • reguliere fysiotherapie
  • sportfysiotherapie
  • manuele therapie
  • kinderfysiotherapie
  • geriatrische fysiotherapie
  • oefentherapie
  • arbeidsfysiotherapie
  • trigggerpointtherapie
  • dry needling
  • Mulligan

De fysiotherapeuten werken nauw samen met alle overige bewegings- en voedingsprogramma’s van Living Healthy. Wil je gezond, fit en slank worden of blijven? Dan ben je bij Living Healthy in Zetten aan het juiste adres.

Blijvend afvallen in Randwijk

Meer eten en toch afvallen doe je met afvalprogramma Body Support van sportschool Living Healthy. Afvallen zonder hongergevoel. En ook zonder shakes en andere ‘wonderproducten’. Maar gewoon met lekker, voedzaam en gezond eten, een voedingspatroon de heel sterk lijkt op het eten zoals je dat gewend bent. Body Support is ook geschikt voor mensen die vegetarisch eten, die een voedselallergie hebben of die anderszins een dieet volgen. Ervaar het zelf en laat je verrassen door het resultaat!

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.