Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afvallen Andelst

Blijvend afvallen in Andelst was nog nooit zo gemakkelijk, met Body Support

Afvallen in Andelst was nog nooit zo gemakkelijk. Sportschool Living Healthy maakt blijvend afslanken in Andelst bereikbaar voor iedereen. Geen crashdiëten en jojo-effecten, maar gezonde voeding die jij lekker vindt. Ons motto is ‘meer eten en toch afvallen’, je hoeft dus zeker geen honger te lijden. Wat wij je leren, is hoe je normaal en voldoende kunt eten wat jij lekker vindt: puur, gezond en vooral erg smakelijk.

Meer eten en toch afvallen in Andelst

Worstel je met je gewicht? Heb je al allerlei diëten geprobeerd, maar lukt het maar niet om de gehate kilo’s te verliezen. Dan klinkt het waarschijnlijk bijna te mooi om waar te zijn: meer eten en toch afvallen. En toch is het echt waar. Met Body Support krijg je persoonlijke voedingsbegeleiding voor jouw persoonlijke doelstelling, zoals Slimmer Afvallen om gewicht te verliezen, Slimmer in Balans om te werken aan je stofwisseling of werken aan je figuur met Slimmer in Vorm.

Afslanken in Andelst met Body Support

Meer eten en toch afvallen. Dat is het unieke van afvalprogramma Body Support bij Living Healthy in Zetten. Onder leiding van een vakkundig voedingscoach doe je mee aan Body Support totdat je jouw gewenste gewicht hebt bereikt. Samen ga je op weg naar een nieuw eetpatroon dat verrassend dicht bij je oude eetpatroon lig. Geen rigoureuze veranderingen, maar relatief kleine aanpassingen aan je bestaande eetpatroon. Je zult verbaasd zijn hoeveel resultaat je daarmee kunt bereiken. En het mooiste is: het voedingspatroon past écht bij jou, dus je nieuwe lifestyle is ook op lange termijn heel goed vol te houden.

Afvallen in Andelst, de juiste mix van voeding en beweging

Naast puur, gezond en lekker eten is ook beweging van groot belang voor een slank en gezond lijf. En je hoeft je echt niet urenlang in het zweet te jagen, integendeel. Jouw voedingscoach is ook trainer in ons sportcentrum. Samen kijken jullie, naast je voedingspatroon, ook naar beweging die bij jou past. Heb je weinig tijd? Denk dan eens aan de Milon-Cirkel, fit in slechts 2x 35 minuten per week. Vind je het leuk om in een gezellige, ongedwongen sfeer met anderen te bewegen, dan zijn onze groepslessen echt iets voor jou. En wil je op je eigen niveau werken aan je kracht en cardio op het moment dat het jou uitkomt, dan kun je terecht in onze reguliere fitness. Zo kun je afvallen in Andelst op de manier die bij jou past.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.