Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sportschool Andelst

Sportschool Andelst gezocht? Voel je thuis bij Living Healthy

Sportschool Andelst gezocht? Living Healthy in Zetten is dé fitness voor Andelst en omgeving. Zoek je een plek om in ontspannen sfeer te sporten?  Living Healthy is er voor iedereen: beginners en gevorderden van alle leeftijden. Je vindt bij ons een breed aanbod op het gebied van kracht en cardio fitness, cardio training, groepstrainingen en personal training. Wat je ook wilt bereiken, je vindt bij ons zeker een programma dat exact aansluit bij op jouw persoonlijke doelen.

Milon Cirkel, fit in 2x 35 minuten per week

Slank en fit in slechts 2x 35 minuten training per 10 dagen. Je doet het met de Milon Cirkel van Living Healthy.  Je traint meer dan 10x effectiever dan bij reguliere fitness: veilig en met minimaal risico op blessures. Met jouw persoonlijke chipkaart stellen alle fitnesstoestellen zich volautomatisch persoonlijk op maat in met de juiste  zithouding, beweging en weerstand. Geen gedoe met toestellen instellen, je kunt de cirkel van twaalf Milon toestellen binnen 35 minuten twee keer afleggen. 

Groepstrainingen bij sportschool Andelst

Je kunt bij onze sportschool voor Andelst  terecht voor een gevarieerd aanbod aan groepstrainingen. Van maandag tot en met zaterdag zijn er op gezette tijden groepstrainingen BBB, Bodybalance, Bodypump, Bodystep, bootcamp, buikspiertraining, karate, kickboksen en X-Core. Kickbokstrainingen verzorgen wij regulier én als zaktraining. De karatetraining vindt plaats in groepsverband. Deze ‘karateclub’ houdt ook regelmatig eigen activiteiten. Alle groepstrainingen zijn ook individueel te volgen, zowel in onze sportschool op groot scherm als thuis achter de computer.

Personal training bij sportschool Andelst

Met personal training van Living Healthy sportschool voor Andelst en omgeving werk je één op één met jouw personal trainer aan het behalen van jouw doelen. Je krijgt een persoonlijk programma aangeboden met schema’s die passen bij jou en je doelen. Jouw eigen, enthousiaste personal trainer houdt je gemotiveerd om jouw doelen te halen.

Kracht & cardio fitness Andelst

In onze fitnessruimte vind je een breed  scala aan fitnesstoestellen. Zo vind je hier diverse Star Trac cardiotoestellen en onder meer stairmasters, step-, roei- en fietstoestellen van Free Motion. Ook kun je bij ons lekker aan de slag met plate loaded toestellen en dumbbells. Kortom, wat je ook wilt bereiken en hoe je ook graag traint, je komt bij onze fitness voor Andelst zeker aan je trekken.

Fysiotherapie bij sportschool Andelst

Wil je blessures of klachten voorkomen of bestrijden? Of moet je revaliseren? Kom dan naar sportschool Living Healthy in Zetten. Wij werken samen met de fysiotherapeuten van Reflex Fysiotherapie. Naast reguliere fysiotherapie verzorgt Reflex Fysiotherapie ook sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, oefentherapie en arbeidsfysiotherapie. Verder kun je er terecht voor trigggerpointtherapie, dry needling, Mulligan en diverse beweegprogramma’s.

Meer eten en toch afvallen

Afvallen in Andelst was nog nooit zo makkelijk. Het Afslankprogramma Body Support van Sportschool Living Healthy maakt blijvend afslanken bereikbaar voor elk! Afslanken zonder honger: meer eten en toch afvallen, het kan écht. En het mooie is: je blijft heel dichtbij je bestaande voedingspatroon. Geen rigoureus nieuw dieet, maar fit en slank met je eigen eetpatroon met slechts een paar aanpassingen.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.