Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afvallen Dodewaard

Afvallen in Dodewaard, blijvend verlost van overtollige kilo’s met Body Support

Afvallen in Dodewaard: win de strijd met overtollige kilo’s bij sportschool Living Healthy. Geen crashdieet met maandenlang knagend hongergevoel, geen jojo-effect maar ‘meer eten en toch afvallen’. En dan ook nog eens met een voedingspatroon dat niet eens zo heel sterk afwijkt van hoe je nu eet. Wil jij dat ook? Kies dan voor ons afslankprogramma Body Support.

Meer eten en toch afvallen in Dodewaard, hoe doe je dat?

Meer eten en toch afvallen. Het kan echt. Bij Body Support leer je hoe je jouw eetpatroon eenvoudig kunt aanpassen voor de juiste mix van voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Jouw Body Support voedingscoach van Living Healthy leert je hoe je puur en gezond kunt eten. Je stofwisseling verbetert en je lichaam krijgt alles wat het nodig heeft. En toch blijft jouw manier van eten grotendeels intact. Je kunt (bijna alles) blijven eten wat je lekker vindt en zult merken dat je je snel een stuk lekkerder voelt. Je kunt Body Support ook volgen als je vegetariër bent of een dieet volgt, bijvoorbeeld vanwege een voedselallergie.

Gezond en blijvend afvallen in Dodewaard, voeding en beweging

Met Body Support leer je gezond en blijvend afvallen. Weg met het jojo-effect met gezond eten. En wil je ook lekker in beweging, op je eigen niveau en met je eigen doelen? Jouw voedingscoach is ook trainer in onze sportschool. Hij of zij heeft naast verstand van eten ook veel kennis van bewegen op de manier die helemaal bij jou past.

Val nog sneller en gezonder af: kom trainen of bewegen bij Living Healthy

In combinatie met één van onze fitness- en trainingsprogramma val je nog sneller en gezonder het gewenste aantal kilo’s af! Vind je het lekker om kort en intensief te trainen? Of heb je weinig tijd? Kies dan voor onze Miloncirkel: fit in slechts 2 complete workouts van 35 minuten per week. Ga je liever samen met anderen sporten of bewegen in een gezellige, ongedwongen sfeer? Kies dan uit ons ruime aanbod in groepslessen, daar zit altijd wel een groepsles tussen die helemaal bij jou past. En werk je het liefst als het jou uitkomt op je eigen niveau aan je spierkracht, uithoudingsvermogen en conditie? Kies dan voor onze reguliere fitness. Hier vind je een breed aanbod van de modernste apparatuur voor kracht en cardio

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.