Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sportschool Dodewaard

Sportschool Dodewaard: gevarieerd aanbod in ontspannen sfeer

Sportschool Dodewaard gezocht? Zoek niet verder. Want bij Living Healthy in Zetten vind je alles wat je wenst. Bij Living Healthy is de drempel laag voor iedereen. Mannen en vrouwen van alle leeftijden voelen zich bij ons thuis. Met een doordacht, toegankelijk en breed aanbod van sport, beweging, voeding en begeleiding haal je bij ons je persoonlijke doelen. Ben je gevorderde of beginner? Ben je topfit of moet je revalideren? Leg je de lat hoog met je doelen of wil je alleen maar lekker bewegen in gezellige sfeer? Je vindt het bij Living Healthy. Ervaar het nu zelf tijdens een gratis proefweek.

Milon Cirkel, fit in 2x 35 minuten per week

Fit in slechts twee trainingen van 35 minuten per tien dagen. Je traint snel en afwisselend op onze Milon Cirkel, een trainingscircuit van twaalf toestellen: zes krachttoestellen en zes toestellen voor cardio training. Met jouw persoonlijke chipcard stel je alle toestellen razendsnel exact op maat in voor jou. Je kunt dus gelijk aan de slag. De workout per toestel is kort, maar intensief. Jouw chipcard legt je verrichtingen automatisch vast. Aan de hand van deze data monitoren onze trainers jouw vorderingen en begeleiden ze je enthousiast en professioneel bij het halen van je doelen.

Kracht & cardio fitness Dodewaard

In de rijk uitgeruste fitnesszaal van onze sportschool voor Dodewaard en omgeving vind je volop moderne fitnessapparatuur voor krachttraining en cardio fitness, zoals loopbanden, stairmasters, step-, fiets- en roeitoestellen, plate loaded toestellen en dumbbells. Zo kun je op je eigen niveau trainen hoe lang en wanneer je maar wilt. Er zijn bij Living Healthy altijd trainers aanwezig die je kunnen je kunnen adviseren en begeleiden bij de opbouw en uitvoering van jouw workouts en het samenstellen van een effectief trainingsprogramma. Ook voor afvallen zit je goed bij Living Healthy, voor meer informatie kijk op de pagina afvallen in Dodewaard.

Groepstrainingen bij sportschool Dodewaard

Van X-Core, Bodybalance, Bodypump en Bodystep tot BBB, bootcamp, buikspiertraining, karate en kickboksen: Living Healthy sportschool voor Dodewaard en omgeving biedt al deze sporten als groepstrainingen. En komt het een keer niet uit dat je tijdens de groepstraining aanwezig bent? Of wil je individueel trainen als het jou uitkomt? Dan kun je deze trainingen achteraf op elk gewenst moment volgen, zowel op grootbeeldscherm in onze sportschool als thuis via internet. Bij het kickboksen van Living Healthy kun je kiezen uit reguliere trainingen met sparringpartner en techniektrainingen zoals zaktrainingen. De karatetraining is een techniektraining in groepsverband. De karategroep houdt bovendien regelmatig eigen activiteiten.

Personal training bij sportschool Dodewaard

Wil je graag één op één begeleiding tijdens het sporten? Adviezen en ondersteuning van je persoonlijke coach, die je motiveert en inspireert? Kies dan voor personal training (pt) van Living Healthy. Je krijgt een individueel programma met schema’s die volledig zijn toegespitst op jouw situatie, mogelijkheden, eventuele beperkingen en doelstellingen. En je eigen personal trainer blijft dit monitoren en eventueel bijstellen aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Fysiotherapie Dodewaard bij Living Healthy

De fysiotherapeuten van Reflex Fysiotherapie hebben hun eigen praktijkruimte in onze sportschool voor Dodewaard en omgeving in Zetten. Hier verzorgen zij onder meer reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, geriatrische fysiotherapie, oefentherapie, arbeidsfysiotherapie, trigggerpointtherapie, dry needling, Mulligan en diverse beweegprogramma’s. De behandelingen worden zo mogelijk gecombineerd met bewegings- en voedingsprogramma’s die Living Healthy biedt. Zo vind je bij ons alles onder één dak voor een gezond en fit lijf.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.