Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afvallen Herveld

Afvallen in Herveld: Body Support bij sportschool Living Healthy

Afvallen in Herveld doe je met het afvalprogramma Body Support bij sportschool Living Healthy. Onder het motto ‘meer eten en toch afvallen’ bieden wij een afslankprogramma onder leiding van een voedingscoach en trainer.

Op gezonde wijze blijvend afvallen in Herveld

Volg Body Support in combinatie met een fitness- en trainingsprogramma en je valt op gezonde wijze het gewenste aantal kilo’s af. En dankzij het voedingsprogramma met lekker, puur, normaal en voldoende eten, is het ook op lange termijn heel goed vol te houden. Weg met het jojo-effect!

Waarom kiezen wij voor afvalprogramma Body Support?

Wij kiezen voor Body Support vanwege het flexibele karakter van dit afslankprogramma. Je voedingspatroon wijzigt natuurlijk wel enigszins, maar het bijzondere aan dit programma is dat je heel dichtbij je bestaande eet- en drinkpatroon blijft. Je hoeft geen rigoureuze omslag te maken. Bovendien is Body Support ook geschikt als je vegetariër bent of een dieet volgt, bijvoorbeeld vanwege een voedselallergie. Zo kan iedereen verantwoord en gezond afvallen in Herveld.

Wat is Body Support?

Met Body Support krijg je maatwerk in voedingsbegeleiding. Jouw persoonlijke coach ontwikkelt samen met jou voedingsschema’s op maat aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Er zijn in hoofdlijnen drie doelstellingen mogelijk:

 

Slimmer Afvallen

Slim eetpatroon waardoor je meer gaat verbranden. Je eet niet minder, eerder meer. En nog lekker ook!

 

Slimmer in Balans

Op gewicht blijven dankzij een gezonde stofwisseling. Je krijgt maatwerk in eetschema’ s

 

Slimmer in Vorm

Werk gericht aan je figuur met de juiste voeding, ook als er wel een paar kilootjes bij mogen.

Snel en gezond afvallen met goede voeding én beweging

Wil je gezond, snel en blijvend afslanken? Kies dan naast gezonde voeding ook voor voldoende lichaamsbeweging. Doelgericht trainen en bewegen in aangename omgeving doe je bij sportschool Living Healthy. Wil je dit zelf ervaren? Dat kan nu extra voordelig met onze gratis proefweek.

Meld je aan voor een gratis proefweek

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Living Healthy laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier.